Topplaat van de week:

Danny fabry- Bart Anneessens cops - My Little Lady

 

 

Zanger Fats Domino (89) overleden

 

Fats Domino, de legendarische zanger die een grote hit had met Blueberry Hill, is op 89-jarige leeftijd overleden.

De zanger is volgens zijn dochter vredig ingeslapen in zijn geboorte-en woonplaats New Orleans, in bijzijn van vrienden en familie. Het is nog niet bekend waar de zanger aan overleden is.

Zanger Gert Timmerman is overleden.

 

Hij was 82 jaar en had alvleesklierkanker.

Timmerman werd bekend als soloartiest en als helft van het duo Gert en Hermien. Bekende hits uit de jaren zestig en zeventig waren Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, Shalalie Shalala (Alle duiven op de Dam). Dit melde zijn dochter Sheila via Facebook.

 

 

Oud-spits Josip Weber heeft op 52-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloren.

 

Dat meldt het Twitteraccount van de Rode Duivels. Weber leed al meer dan drie jaar aan prostaatkanker.

Josip Weber, een geboren Kroaat die zich tot Belg liet naturaliseren, maakte furore in Belgiƫ bij Cercle Brugge (1988-1994). Hij werd in dienst van de Vereniging drie keer topschutter van de Belgisch eerste klasse (1992, 1993 en 1994) en werd door toenmalig bondscoach Paul Van Himst vervolgens meegenomen naar het WK voetbal van 1994 in de Verenigde Staten. Weber speelde in totaal acht interlands voor de Rode Duivels, waarin hij zes keer scoorde.

Malcolm Young overleden

 

 

Australische hardrockband AC/DC heeft vandaag laten weten dat Malcolm Young, gitarist en oprichter van de band, is overleven. Sinds 2014, toen er dementie bij hem werd vastgesteld, werd hij bij AC/DC vervangen door zijn neef Stevie Young. Malcolm was getrouwd met Linda en had twee kinderen en drie kleinkinderen. Hij werd 64 jaar.

Interviews & nieuwtjes

Ja ja Het interview met de man achter Zie ze doen is een feit. En ook jullie kunnen meegenieten aanstaande zaterdag tussen 12 en 13 uur bij Radio Melinda. Luister mee zaterdag 18 november 2017 met CDV en Ashley en kom meer te weten wie CDV en Ashley zijn.

 

 

Een dikke dank je wel aan CDV en Ashley om tijd voor ons vrij te maken en langs te komen naar onze studio.

 

 

Tot nog eens en steeds Welkom bij Radio Melinda

- Studio mike