Wiezijnwij


RADIO MELINDA

De voorgeschiedenis

Radio Melinda kreeg de erkenning voor de frequenties 107.8 en 107.2 MHz voor de wijde omgeving van Middelkerke en Nieuwpoort. De inmiddels overleden initiatiefnemers, de familie Schoutteet, waagde in 1982 hun kans vanop een boerderijtje in het naburige Snaaskerke.


Het station, dat tot begin 2018 onveranderd vanuit een caravan op het grondgebied van de familie Schoutteet - Ryckeman langs de overdrukke verkeersader Torhout en Oostende opereerde, had verhuisplannen. Kleinzoon en inmiddels voorzitter van Radio Melinda, Chris Schoutteet opende op 21 oktober 2017 een gloednieuwe carwash CGS Car Cleaning op het vroegere eigendom van zijn grootouders. Op de bovenverdieping van zijn bedrijf kreeg Radio Melinda een gloednieuwe studio en thuis.

'Basic radio zouden we het durven omschrijven, al staat dit Engelse begrip dan wel lijnrecht tegenover het Vlaamse, pardon West-Vlaamse, excuseer, zeer lokale grondidee verankerd in de kustregio. Verstaanbare muziek aan elkaar gepraat door medewerkers uit de eigen regio. Zoveel mogelijk live, de computer wordt enkel aangezet als er geen andere mogelijkheden zijn.De lokale radio die de begindagen van de vrije radio trouw is gebleven. Authenticiteit alom.'


... aldus de internetkrant  radiovisie.eu

DE DJ's

chris schoutteet

CHRIS SCHOUTTEET

Voorzitter

Rosanne Roose

Filip de kleine

Dj  Hans

Simoens

DJ FILIP

De Kleine

Tony Brink

DJ TONY

Brink

KENNETH

 Junior

 Techniek

hendrik schoutteet

HENDRIK SCHOUTTEET

AKA Dave Rainbow

mike

DJ MIKE

Studio Mike

Alain

Dj ALAIN

  'Aje wilt'

DJ JACQUES

Van Belleghem

SABRINA

DJ DRE

Rodgers

mémé melinda

MéMé MELINDA † Stichtster

Mevr. Lisette Schoutteet - Ryckeman

 

véronique aka angel

DJ Angel

Pr Radio Melinda

DJ TEDDY

Reddy

DJ PETER

Dewolf

DJ GEORGES

Uut den oeden dooze

Uit de oude doos

2012 Henry & Monique bij Radio Melinda

2009  Programma Man bijt hond