STEUN RADIO MELINDA

RADIO MELINDA Fm - MIJN FAVORIETE ZENDER

Wordt dan vandaag nog lid van de Radio Melinda FM- familie. Lidmaatschap kost 10 euro en je bent al Ere lid vanaf  12,50 euro.Indien je wenst dat het promotieteam van Radio Melinda Mfm persoonlijk bij u langs komt, bel dan naar 0495/65.62.62  of  0499/21.68.76 voor een afspraak bij u thuis.   Doe je dat liever per e-mail dan klik je gewoon onze contactpagina aan en  vraag je lidmaatschap  aan.

Wij  nemen zo vlug contact met u op.


Wist je dat  iedere zaterdag om 11u één kaart uit  alle ledenkaarten wordt gehaald,   waarbij de gelukkige   mag rekenen op een prijs?

Er is nog meer....


De sticker met het nieuwe Radio Melinda logo is binnen. U hebt vast nog een plaatsje vrij in het hoekje van uw autovenster, of de 'slijkklep' van uw fiets, electrische fiets, snorfiets, brommer of motorfiets is nog maagdelijk stickerloos. Tijd om daar iets aan te doen. Koop onze Radio Melinda sticker voor 2 euro !!!


OPGELET Hang je sticker op een zichtbare plaats en misschien  wordt je gespot door één van onze dj’s en sleep je een prijs in de wacht.

Bent U ...  • nog eentje die nog regelmatig een rookoffer brengt?
  • een fervente aanhanger van gezellige kaarsjes-avonden?
  • favoriet van een gezellig open haardvuur op frisse avonden?
  • gek op een samenzijn rond de BBQ?Dan moet u beslist de nieuwe Radio Melinda aansteker aanschaffen.  Slechts 1€ en  ze is van u of koop meteen een doosje, en dan bent u een hele eind op weg.

Wow !!! Heb je die nieuwe T-shirts al gezien van Radio Melinda Mfm. Ze zijn super en van goede kwaliteit. Leuk om je in de zomer mee te kleden of om in de winter onder een sweater of trui te dragen en dit voor slechts 10€ per stuk.

AL DEZE ITEMS ZIJN VERKRIJGBAAR BIJ: